Atatürk İlkokulu

Telefon : 3328512085
WEB https://yunakataturkio.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Hükümet Caddesi No13 42530 Yunak/KONYA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmaktır.
MİSYON : Biz Atatürk İlkokulu olarak; Öğrencileri; bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, özgür sınıf, özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek için VARIZ VE ÇALIŞMAKTAYIZ.
BAŞARILAR : 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı: -Minikler Satranç Birinciliği -Minikler Satranç İkinciliği -Geleneksel Çocuk Oyunları 4. Sınıflar Mendil Kapmaca-Sekse İkinciliği -Resim Yarışması İlçe İkinciliği (23 Nisan Konulu) 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı: -Minik Erkekler Futbol Birinciliği -Minik Kızlar Atletizm Birinciliği ve Üçüncülüğü -Minik Erkekler Atletizm Üçüncülüğü

Saatler : Sabah : 09:00-12:25 Öğle : 13:45-15:20
Isınma : Kalorifer(kömür)
Servis : Özel öğrenci Servis hizmeti vardır.
Ulaşım : Yunak İlçesinden Konya(154 km), Ankara(192 km) ve Eskişehir(174 km) illerine ulaşım imkanları bulunmaktadır. Ulaşım sadece kara yolu ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yunak İç Anadolu Bölgesi’nde Konya iline bağlı bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup Konya il merkezine 154 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :